Finalen

Vi har inte riktigt hämtat oss ännu men som ni säkert vet var det stor final i onsdags kväll – Rosa Bandet-galan på TV3. Och vilken kväll! 49 miljoner kronor fick Cancerfonden in till kampen mot bröstcancer! Helt otroligt! Wow! Grattis!! Det har verkligen varit många som har varit med och bidragit under den här månaden inte minst till vår kampanj “Måla Rosa”. Totalt fick vi in 900 000 kr. Stort stort tack till alla er som har hjälpt oss, alla från KE’S Bussar och Samsung till du som läser och till alla ni som har lagt en peng i någon bössa. Tusen tusen tack! Från botten av våra hjärtan!

Det starkaste minnet vi tar med oss är alla samtal med alla människor ute i landet. Vi uppskattar att vi har träffat cirka 500 000 människor och varje dag har vi fått ta del av många historia. Tack alla ni som vi har mött och som har velat berätta för oss. Drabbade som anhöriga. Det känns som det absolut viktigaste och starkaste från hela månaden. Samtalen. Vill ni fortsätta prata så kontakta Cancerfondens informations- och stödlinje som är bemannad av legitimerad vårdpersonal med lång erfarenhet av cancervård. Telefon 020-59 59 59,  e-post infostodlinjen@cancerfonden.se

Så här i efterhand känns det väldigt tomt.

Galan i sig var som alltid väldigt glamourös men också hjärtlig och nära med verkliga case med människor som är drabbade. Särskilt starkt intryck gjorde Lars som förlorade sin fru Linda för lite mer än ett år sedan. Anna träffade honom genom programmet “Den Hemlige Miljonären” på Kanal 5 där hon såg till att han och grabbarna kunde resa på semester till Kanarieöarna.

Innan galan var det middag med de som har varit involverade på ett eller annat sätt. Vi fick då tillfälle att berätta om vår resa på scen vilket kändes bra men också sorgligt då Cirkus var vårt sista stopp på turnén. Men vi hoppas att vi kommer tillbaka. Hoppas verkligen att vi ses då!

Missade du Rosa Bandet – galan kan du kika här. Se alla som var där på finest.se och bilder också lånade från Karin Thörnblom, Aftonbladet. Annas klänning kommer från “Valerie”.

2 responses to “Finalen

  1. Kristina Lundström

    Hej!
    Jag kan tänka mig att det är tomt nu även om det var tufft mitt i allt det skojiga att fara runt så som ni gjort.:) Men tänk vilken insats ni gjort! Helt otroligt! Det är allt så att jag blir lite avis på er som fått vara med om allt detta.:) Jag skulle också vilja vara så kreativ.:)
    Vi ses nästa år!
    Kram från Kristina, Degeberga, Skåne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *